Testimonials

Ole Mirsal, Team Manager, Pitney Bowes Danmark A/S

Ole Mirsal, Team Manager, Pitney Bowes Danmark A/S

I en verden fuld af brok vil jeg ikke undlade at sige: I er meget behagelige, kompetente og professionelle at arbejde sammen med. Punktum! :)

Advokat Lisbeth Darling Wegener, partner hos Ret&Råd Advokater i Slagelse.

Advokat Lisbeth Darling Wegener, partner hos Ret&Råd Advokater i Slagelse.

Vores møde og samarbejde med Berit og Michael fra Best-Selection var en uovertruffen positiv oplevelse, hvor vi under hele forløbet følte os i rigtig gode hænder.

Som mindre advokatvirksomhed uden den store tradition for ansættelse af advokatfuldmægtige var vi meget bevidste om, at processen skulle gribes professionelt an fra starten.

Det mestrede Best-Selection til fulde, og vi var meget tilfredse med den løbende opfølgning og information, som vi modtog, og det var en ekstra fjer i hatten, at indsnævringen i det for os meget store ansøgerfelt skete hos en særdeles kompetent og kyndig samarbejdspartner som endte med at føre os til at ansætte den helt rigtige person i både vores og Best-Selections optik.

Vi vil ikke tøve med at gøre brug af Best-Selection næste gang.

Lis Bentin, chef for Borgerservice i Helsingør Kommune

Lis Bentin, chef for Borgerservice i Helsingør Kommune

Samarbejdet med Best-Selection har både været i forbindelse med test af potentielle kandidater til ledige stillinger - det vil sige personprofiler - og ikke mindst et omfattende samarbejde i forbindelse med projekt "Godt Arbejdsmiljø", hvor Best-Selection har udarbejdet teamanalyser efter den anerkendte DISC-model, herunder personprofiler for ca. 80 medarbejdere. Best- Selections opgave var ud over at bearbejde tests og afrapporteringer til de enkelte medarbejdere - også efterfølgende at afholde workshops i de pågældende teams. En spændende og udbytterig rejse, hvor Best-Selection mere end levede op til vores forventninger.

Best-Selection er en unik samarbejdspartner, der formår at mestre hele paletten. De er ikke kun fagligt velfunderede inden for deres felt, men også yderst professionelle og anerkendende i mødet med kunden, hvor de gør alle trykte kundeværdier levende - en evne, som er unik i dagens Danmark.

Aksel Buchter-Larsen, Vice President, Danisco A/S

Aksel Buchter-Larsen, Vice President, Danisco A/S

Samarbejdet med Best-Selection har været rigtig godt. Herunder har det været en lettelse for os, at vi, i perioder med større travlhed, trygt har kunnet overlade til Best-Selection at hjælpe os med at finde nye medarbejdere.

Best-Selection arbejder effektivt og de har hver gang præsenteret os for de rigtige kandidater. Den løbende kommunikation har været nem og smidig og Best-Selection's informations- og service-niveau absolut tilfredsstillende.

Jeg vil derfor anbefale Best-Selection.

Erik Nørskov, Kædechef ADVODAN

Erik Nørskov, Kædechef ADVODAN

Jeg er ualmindelig godt tilfreds med samarbejdet med Best-Selection. Vi har primært samarbejdet om personprofilanalyser og samspillet mellem personerne i vores ledergruppe.

Det helt særegne ved samarbejdet med Best-Selection er deres konstruktive og åbne tilgang til problemstillingerne - også hvis de er kritiske. Kort sagt tør Best-Selection godt "stikke fingrene i den varme kartoffel" og være solide sparringspartnere til at få en udvikling sat i gang. Det er noget, jeg som kædechef, virkelig kan bruge.

Best-Selections bidrag til "hvad er vores udfordringer i ledelsen" har været en "øjenåbner" for mig, som jeg ikke havde kunnet se og definere alene.

Ralph Nielsen, Adm. direktør, OMØ A/S:

Ralph Nielsen, Adm. direktør, OMØ A/S:

Best-Selection er altid til at komme i kontakt med. Det opleves som om, de er til rådighed 24 timer i døgnet, morgen, middag, aften, 365 dage om året. Dette er en afgørende forskel på Best-Selection og andre rekrutteringspartnere, vi har benyttet.

Det er også en fornøjelse at opleve, når jobsøgerne - både de som får jobbet og de, som ikke får det - fortæller, at Best-Selection har givet dem et godt og rammende billede af os og vores virksomhed, således at eventuelle misforståelser og andet lignende er ryddet af vejen inden samtalen med os. Herunder er det også af stor betydning for os, at jobsøgerne fortæller om deres positive indtryk af Best-Selections personlige og engagerede væremåde overfor dem, idet dette indtryk også kommer til at præge jobsøgernes oplevelse af os.

Vi kan kun erklære os yderst tilfredse med samarbejdet og vil anbefale Best-Selection til alle.

Bjarne Jakobsen, Adm. direktør, Dansk Revision:

Bjarne Jakobsen, Adm. direktør, Dansk Revision:

Vi har haft et godt og resultatskabende samarbejde med Best-Selection indenfor HR, rekruttering og testning.

Det jeg først og fremmest tænker på i relation til Best-Selection er fleksibilitet, hurtighed, faglig kvalitet og godt samarbejde.

Best-Selection er altid parat i "startblokken" og løser opgaverne med det samme. Kommunikationen er nem og ubesværet og uden irriterende misforståelser.
Best-Selection er en kvalificeret samarbejdspartner, som jeg kun kan anbefale.

Arvid Kiertzner, Commercial Director, A/S Wodschow & Co.

Arvid Kiertzner, Commercial Director, A/S Wodschow & Co.

Vort samarbejde med Best-Selection har været supergodt, helt upåklageligt.
Det har herunder været særdeles positivt at opleve den personlige atmosfære Best-Selection har skabt om samarbejdet. Man føler ikke, at man bare er en tilfældig kunde, et nummer i rækken, men oplever at ens opgave og behov er helt centrale.

Best-Selection følger altid op på tingene og vi har aldrig oplevet løse ender eller manglende kommunikation.

Vi har altid fået relevante og kvalificerede kandidater.

Ann Iversen, HR ansvarlig, BMS A/S

Ann Iversen, HR ansvarlig, BMS A/S

Jeg samarbejder med Best-Selection, når vi skal ansætte en medarbejder, som er svær at finde gennem et almindeligt jobopslag. Best-Selection har en fin fornemmelse for vores forretning og er lynhurtige til at forstå vores behov i den konkrete situation. Gennem hele forløbet sørger Best-Selection for at holde mig orienteret. Jeg behøver aldrig selv at opsøge informationen.

Jeg ved også, at Best-Selection er vores allerbedste ansigt udadtil, når vi skal rekruttere en ny medarbejder. Jeg ved, at kandidaterne er i de bedste hænder og at de bliver informeret gennem hele processen. Jeg ved det, fordi jeg blev ansat til mit job i BMS A/S gennem Best- Selection og oplevede et helt igennem fantastisk, professionelt og alligevel personligt forløb.

Lotte Eiskjær Andersen, Managing Director, Steen & Strøm Danmark A/S

Lotte Eiskjær Andersen, Managing Director, Steen & Strøm Danmark A/S

Best-Selection har hjulpet os med at få besat stillinger som marketingkoordinator i shoppingcentrene Field's, Bryggen (Vejle) og Kolding Storcenter. Samarbejdet har været godt. Best-Selection har løst opgaverne professionelt, effektivt og processen har i alle tre tilfælde været hurtig, herunder har de arbejdet med hurtige responstider, hvilket har været yderst tilfredsstillende for os, ikke mindst fordi tingene i vores branche kan gå meget stærkt.

En anden positiv side af samarbejdet har været, at Best-Selection har lyttet til os og taget udgangspunkt i vores oplevelser og at de har haft en særlig evne til at finde gode profiler, som vi måske ikke selv havde haft øje for.