Rekrutteringsprocessen, for kandidater

Ansøgning og CV
Vi modtager din ansøgning med CV på mail og du vil inden for 1-2 arbejdsdage modtage en bekræftelse på, at vi har fået din ansøgning. Vi vurderer de indkomne ansøgninger og et antal ansøgere inviteres til en samtale hos os. De øvrige ansøgere modtager et skriftligt afslag. Denne proces vil tage 10-14 dage.

Formål med samtale
Du bliver inviteret til en samtale hos os, Best-Selection, på Frederiksberg. Samtalen varer som regel 1-1½ time.

Formålet med samtalen er dels at få præsenteret jobbet og den virksomhed, du i givet fald skal arbejde hos, dels at få vurderet dine faglige og personlige kompetencer i relation til jobbet. Det er utroligt vigtigt at finde frem til den rette person til rette job, således at ansættelsesforholdet bliver en succes for begge parter – og vores kunder.

Vær derfor forberedt på at svare på spørgsmål om dine personlige egenskaber, dine mål både på kort og langt sigt samt dine kvalifikationer i forhold til kravene og forudsætningerne til jobbet.

Samtalen er samtidig din mulighed for at stille os spørgsmål. På den måde får du et grundlag for at vurdere, om jobbet og arbejdspladsen er det rette for dig.

Brug af personprofil og anbefalinger
Er både du og vi enige om, at du skal videre til en samtale hos virksomheden (vores kunde), beder vi dig om at besvare en DISC PersonProfilAnalyse som et supplement til den samtale, vi har haft med dig. Personprofilen vil aldrig stå alene, og du vil altid få en mundtlig tilbagemelding på analysen samt en skriftlig feedback.

Vi benytter DiSC personprofil, da vi finder det afgørende at sikre det rette match imellem den kommende medarbejders personlighed, faglige kompetencer, jobindholdet, kunderne og ikke mindst det team, som vedkommende bliver en del af.

Vi beder dig endvidere om at oplyse 1-2 referencer, som vi kan kontakte, hvis virksomheden (vores kunde) ønsker det. Dette gør vi kun, hvis du går videre til en 2. samtalen hos virksomheden.

Efter samtalen
Hvis du ikke går videre til en samtale hos virksomheden (vores kunde), får du et skriftligt svar fra os senest 1 uge efter vores samtale og vi vil tilbyde dig optagelse i vores emnebase.