Coaching

Generelt

Vi aftaler et coaching forløb, der passer til dit behov. Hver session varer 1½ - 2 timer.

Forløbet vil være tilrettelagt som en målrettet støtte til dig og de personlige og/eller faglige udfordringer, du står overfor lige nu.

Vi hjælper dig med at finde motivationen og lysten til at nå dit/dine mål - ved sammen med dig bl.a. at analysere de forhindringer, der er og give dig værktøjer til at overvinde dem. Vi stiller dig reflekterende spørgsmål, der hjælper dig til at forholde dig objektivt til dine betragtninger, beslutninger og fremtidige handlinger.

Overblik og selvindsigt er nøgleordene.

Vores coaching vil ofte være baseret på en DISC Personprofilanalyse.

Karriererådgivning

Har du behov for sparring om din karriereudvikling? Enten fordi du lige nu er ved at være færdig med din uddannelse eller du er låst lidt fast i din nuværende jobsituation - eller mangel på samme? Så kan vi let og effektivt udarbejde en Personprofilanalyse efter DISC-modellen på dig.

Du vil få kvalificeret sparring på, hvor du adfærdsmæssigt er stærkest og i hvilke typer jobs og arbejdsmiljøer, du vil kunne fungere bedst.

Processen vil indebære, at du via et link skal besvare nogle spørgsmål. Det vil tage dig ca. 15-20 min. Herefter tager vi et møde med dig af ca. 2 timers varighed, hvor vi giver dig en grundig tilbagemelding på din analyse.

Jobsøgning

1. Grundmodul
Er målrettet til dig, der vil forberede dig på en mulig jobsøgningssituation eller allerede står i én.

  • Vi giver dig to timers coaching.
  • Vi hjælper dig med at optimere og målrette din ansøgning/CV. Herunder giver vi dig en enkel og effektiv metode, som du kan bruge fremover, når du vil optimere din ansøgning/CV.
  • Vi har en løbende telefonisk dialog og mailkontakt med dig indtil din første ansøgning er afsendt.

2. Modul: Jobsamtalen
Modulet kan stå alene eller kombineres med modul 1. Er målrettet til dig, der føler dig usikker over for jobsamtalesituationen, eller som bare ønsker at forbedre dine muligheder ved jobsamtalen.

  • Hvordan "brænder" du bedst igennem
  • Hvad bør du være dig bevidst
  • Hvordan præsenterer du dig selv bedst muligt

Vores priser er absolut overkommelige.

Ring 2168 5159 eller send os en mail mhs@best-selection.dk, for at høre nærmere.